Bedýnky do domu
dvojice.jpg

Jarní úklid organismu

Jarní úklid organismu radí Zdravíček

zdravicek logo1.jpg
joga 3.jpg

Jarní úklid organismu

 

Tak jako domácnost potřebuje jednou za čas pořádně vygruntovat, je i Váš organismus potřeba "uklidit". Neodbívejte se a nepodceňujte očistu organismu. Jeden z nejdůležitějších orgánu, kde je očista velice důležitá jsou střeva. Nejen, že si tím můžete vyvarovat rakovině tlustého či tenkého střeva, ale budete se cítit lépe, s větším a veselejším elánem do života. Pro organismus je očista stejně tak potřebná a důležitá, jako je pro organismus důležitý odpočinek, či spánek. Tak jako se staráme o svůj zevnějšek je potřeba si starat o organismus. A jak nejlépe na očistu organismu? S tou Vám pomůže mléčná probiotická kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus, hodně čerstvé zeleniny a vlákniny. Pečivo volte raději celozrnné, stejně tak dejte raději přednost luštěninám před hranolkami a kroketami. Při konzumaci dostatku vlákniny, tak napomůžete lepšímu pohybu střev a rychleji tak vyloučit škodlivé látky z těla.

Pomůžete tím pročistit tělo od škodlivých látek, které se v těle nahromaďují a útočí tak na náš organismus. Jestli, že se cítíte malátní, unavení, bez chuti do života, dopřejte si alespoň čtnráctidenní očišťovací kůru. Není divu, že se tak cítíte, sáhněte si na svoje svědomí a přiznejte si co všechno jste během roku spořádali. Kolikrát jste už teď z jara stačili ogrilovat steaků, opéct vuřtů, k obídku knedlo zelo vepřo. Trápí vás plynatost, plnost v břiše, zácpy, křeče v břiše, píchává bolest. Není divu. Uvedené symptony jsou důkazem toho, že Váš jídelníček nepatří zrovna k těm nejvhodnějším a že je s Vámi něco v nepořádku. I když necítíte žádnou bolest, neznamená že s Vámi nemusí být něco v pořádku. Prvním krokem ke zlepšení zažívání je vhodné stravování.Radikálně změňte jídelníček, vyhýbejte se potravinám s nebezpečnými „éčky“. 

Pijte čistou pramenitou vodu a jezte hodně potravin bohaté na antioxidanty. Mezi ně patří například oříšky, borůvky, brusinky, datle, jablka, artyčoky. Úklid organismu je tak základem Vašeho zdraví.

 



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |