Bedýnky do domu
český česnek.jpg

Česnek český máme hezký

Český česnek je vzácnost.

jsme rádi, že vám jej můžeme nabídnout za příjemnou cenu.

Pochází ze zemědělského družstva BRAMKO. Její sídlo je v Semicích - v nejúrodnější oblasti Polab

í cca 30 km východně od Prahy směrem na Hradec Králové.



český česnek.jpg

IPZ - INTEGROVANÝ SYSTÉM PRODUKCE ZELENINY

Integrovaný systém produkce zeleniny je produkce zeleniny vysoké kvality, která dává přednost ekologicky přijatelným metodám a minimalizuje nežádoucí vstupy agrochemikálií s nežádoucími vedlejšími účinky. Řadí se mezi konvenční a organickou produkci plodin, prosazuje snížení rizika přehnojování půdy a racionálnější využívání živin.

V integrovaném systému produkce zeleniny se do výrobního procesu zapojují ekologicky a ekonomicky přijatelná opatření, která usměrňují pozitivně kvalitu zeleniny se zvláštním zřetelem na minimalizaci obsahu cizorodých látek. Jde tedy o alternativní postupy k metodám, které podle dosaženého stupně poznání zvyšují ekologická a hygienická rizika výroby zeleniny. Zelenina vypěstovaná v systému IPZ podléhá systematické kontrole nezávislého kontrolního orgánu.

Ochranná známka IPZ byla registrována Úřadem průmyslového vlastnictví ČR pod číslem 0-358337 a pěstitelé zeleniny , kteří splní podmínky Pravidel pro IPZ, mohou pak touto ochrannou známkou označovat své produkty jako jakostní a zdravou zeleninu. 



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |