Bedýnky do domu
krem_plneni.jpg

Unikátní krém s olejem z obilných klíčků-klášterní produkt

ZDRAVÍČEK vám nabízí  krém s olejem z obilných klíčků  vyráběný trapistickými mnichy 

krem_vyroba.jpg
klaster_letecky pohled_2.jpg

Crème réparatrice s olejem z obilných klíčků

Je regenerační a hydratační denní krém pro pleť i ruce, vytvořený s co největším ohledem k pokožce (bez parabenů a bez chemické parfemace) a životnímu prostředí. Regeneruje a uklidňuje vysušenou a popraskanou pokožku. Přispívá k obnově a ochraně kožních buněk a tím obnovuje a zjemňuje pleť, zvyšuje její pružnost.

Obal „airless 50ml“ byl zvolen pro svou účinnou ochranu krému proti kontaminaci a oxidaci, velmi snadné a úplné odebrání krému Obal je ekologický a recyklovatelný.

Složení: květová voda BIO - květ lípy, voda, květová voda BIO - květ pomerančovníku, glycerin rostlinného původu, výtažky z palmového a kokosového oleje, olej Makadamia BIO, vosk rostlinného původu (candelilla, jojoba, rýže), konzistenční činidla přírodního původu, máslo Karité BIO, včelí vosk BIO, slunečnicový olej BIO, parfém rostlinného původu – zelený čaj, celuloza přírodního původu, olej z obilných klíčků, vitamín E rostlinného původu (soja), ultrajemný prášek ze slupek rýžových zrn, xantanová guma, konservační přísada autorizovaná pro ekologickou a bio kosmetiku.Hmotnost: 50g.

 Přísady označené "bio" pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

99,2% z celkového množství přísad jsou přírodní nebo přírodního původu.

44,5% z celkového množství přísad pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

bratr rafael.jpg


  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |