Bedýnky do domu
Shitake.jpg

Shiitake má protinádorové a radioprotetktivní účinky

Shiitake má protinádorové a radioprotetktivní účinky

Houby byly zpracovány v jižních čechách v Soběslavi a mají mezinárodní certifikaci kvality

Shiitake má imunostimulační, antiinfekční (eliminuje virové, bakteriální, plísňové a parazitální infekční onemocnění), protinádorové a radioprotetktivní účinky.

Obsahuje zejména množství proteinů (až 18%), vitamín B12 a obohacených iontů a minerálů (kalcium, fsfor, magnesium) a esenciální aminokyseliny.

Vedle aktivačního účinku na organismus působí také jako zachycovač volných radikálů a anioxidační látka. Volné radikály vznikají z nesprávného stravování nebo nadměrné konzumace potravin z konzervačními látky. Proto jsou glukany vhodné na korekci tvorby volných radikálů vzniklých z potravin.
Působí na snížení hladiny přebytečných látek z výživy (cholesterol) a přebytečných hormonů (při fyzické a psychické zátěži).

Shii-take je hodnotným zdrojem proteinů, draslíku a zinku. Je bohatá na polysacharidy a bílkoviny s esenciálními aminokyselinami. Obsahuje vitamíny B1, B2 a vysoké množství vitamínu D2. Pro obsah účinných látek je zařazena do skupiny organismů podporujících imunitu. Jednou z těchto účinných prospěšných látek je LENTANIN, glukan, který byl v Japonsku zaveden jako standartní součást léčby některých nádorů.
Kdy pomáhá:

posilovat ochranný systém a potenci
snižovat hladinu cholesterolu v krvi
snižovat možnost vzniku migrény, alergie a chronické
únavy
zmírňovat kloubní potíže a chránit klouby
příznivě působit při nachlazení, na bolesti hlavy
ochraňovat pokožku a snižovat možnost vzniku akné
chránit zuby před zubním kazem
Shiitake obsahuje látky, které velmi příznivě působí:

na očištění organismu a krve od toxických látek především chemického původu, pocházejících z potravin obsahující konzervační přísady, z nadměrného užívání chemických léků, alkoholu a nikotinu
na látkovou výměnu, čistí trávicí trakt, játra a střeva, mají širokospektrální regenerační účinek a blahodárně působí na zvýšení narušené potence.

Doplňující obrázky

Certifikát houby.png



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |