Bedýnky do domu
IMAG2397-1.jpg

Přírodní 100% mošt bez chemie pro děti

Přírodní 100% mošt bez chemie pro děti

  • Vyrábí se pouze z čerstvého ovoce a zeleniny, 1 l = 1,4 kg ovoce
  • Ošetřuje se pouze pasterací, žádné konzervanty
  • Bez přídavku vody, sladidel, ochucovadel a jiné chemie
  • Bez použití koncentrátů, bez filtrace
  • Balení uchovávající čerstvost a v nezměněném stavu min. 6 měsíců

Látky obsažené v jablku jsou velmi různorodé a velmi cenné, jejich denní přísun zajišťuje lidskému tělu téměř všechny důležité živiny. Jablka obsahují vodu, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy a jejichž pravidelný přísun je nezbytný pro dobrý stav lidského organismu.

Jablka bývají stále častěji uváděna jako preventivní prostředek chránící před srdečním infarktem. Důvodem je vysoký obsah sekundárních rostlinných látek, jako jsou fenolové kyse-liny a flavonoidy. Obsahují pektin, který váže v žaludku tuky a cholesterol a napomáhá jejich snadnějšímu vylučování. Hladina cholesterolu tak klesá a snižuje se zátěž organismu. Vitaminy A, C, E, polyfenoly a sekundární látky chrání srdce a tepny.

Již 2 sklenky jablečného moštu denně snižují hladinu cholesterolu a tím také riziko vzniku srdečního infarktu. Jablka obsahují 3 až 16 % cukrů na 100 g čerstvé hmoty. Z tohoto důvodu lze hovořit o jablku jako o ideálním dodavateli energie při únavě a poruchách koncentrace, protože největší hodnotu mají ty cukry, které je lidský organizmus schopen rychle vstřebat.

100% ovocnou šťávu balíme do speciálních tzv. BAG-IN-BOX (balení: 2l, 3l 5l a 10l), ve kterých vydrží ovocná šťáva po dobu až 1 roku. Balení je v aseptické kvalitě. Výrobek je šetrně pasterován na 78°C. Po otevření je vhodné spotřebovat do dvou týdnů a skladovat v chladu. 1l ovocné šťávy obsahuje cca 1,4kg ovoce.



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |