Bedýnky do domu
PD.JPG

Není čokoláda jako čokoláda, nabízíme ruční výrobu bez chemie

Vysoce kvalitní čokoláda vyráběná ručně vícenásobným mistrem v oboru

Čokoláda DP Chocolate se v současnosti řadí mezi nejkvalitnější čokolády na světě. Výrobky DP Chocolate jsou vyráběné z nejkvalitnějších  a nejvzácnějších kakaových bobů odrůdy CRIOLLO, které rostou pouze v oblasti  středoamerického kontinentu. Celosvětově tento typ kakaového bobu zastupuje jen zhruba 10% produkce (je nejkvalitnější, nejvzácnější, má nejlepší chuť a aroma).

Čokoláda je vyráběna výhradně z kakaových bobů bez konzervačních a jiných chemických látek a náhražek.

O samotný design, kvalitu a výrobu se stará mistr čokolády Peter Duraj, který patří v evropském formátu ke špičce ve svém oboru. Specializuje se na ruční výrobu pralinek, čokoládových bonbónů a práci různých čokoládových kreací.  Přešel nejvýznamnějšími čokoládovými akademiemi  v Belgii, Francii, Švýcarsku, Polsku. Své umění se učil přímo od mistrů svého řemesla jako Jean-Pierre Wybauw, Philippe Vancayseel a další.

s chilli.jpg

HOŘKÁ ČOKOLÁDA S CHILLI

Tabulková hořká čokoláda s kořením. Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů crollio a trinitario. Obsah kakaové sušiny 72% hořká čokoláda.

SloženíHořká čokoládakakaová hmotacukr, kakaové máslokoření dle výběru,emulgátor: sójový lecitinpřírodní vanilkaKakaová sušina v hořké čokoládě nejméně 72%.

Doplňující informace,balení:
Tabulková čokoláda s motivem kakaovníkuz druhé strany posypanápřísadami je zabalena v krabičce z metalického kartonu.


Rozměry:120x145x5mm
Hmotnost:70g
Trvanlivost:8 měsíců

HOŘKÁ ČOKOLÁDA SE SUŠENÝMI MALINAMI

Tabulková hořká čokláda se sušeným ovocem. Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů crollio a trinitario. Obsah kakaové sušiny 72% hořká čokoláda.SloženíHořká čokoládakakaová hmotacukr, kakaové máslosušené ovoce,emulgátor: sójový lecitinpřírodní vanilkaKakaová sušina v hořké čokoládě nejméně 72%.Doplňující informace balení:Tabulková čokoláda s motivem kakaovníkuz druhé strany posypanápřísadami je zabalena v krabičce z metalického kartonu.


Zajímavosti:Maliny působí protizánětlivěodbourávají cholesterol a příznivě působí přianémiíchObsahují dostatek biotinutransportující sírustejně důležitoupro lesk a hustotu vlasů a pro pružnost pletiPomáhají při nachlazení a snižují vysoký krevní tlak.

s malinami.jpg
Rozměry:120x145x5mm
Hmotnost:70g
Trvanlivost:8 měsíců

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA SE SUŠENÝMI JAHODAMI

Tabulková mléčná čokláda se sušeným ovocem. Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů crollio a trinitario. Obsah kakaové sušiny 39% mléčná čokoláda.SloženíMléčná čokoládakakaová hmotacukr, kakaové másloplnotučnésušené mlékosušené ovoceemulgátor: sójový lecitinpřírodní vanilka.Kakaová sušina v mléčné čokoládě nejméně 39%.

Doplňující informace
balení:
Tabulková čokoláda s motivem kakaovníkuz druhé strany posypanápřísadami je zabalena v krabičce z metalického kartonu.


Zajímavosti:
Jahody obsahují mangan, který účinkuje jako afrodiziakumUrychlujílátkovou výměnu a dodávají vitamíny E a Ckteré vážou volné radikály.Jsou tradičním diuretikem a přinášejí úlevu při revmatismu a dně.


Rozměry:120x145x5mm
Hmotnost:70g
Trvanlivost:8 měsíců

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA S KVĚTY FIALKY

Tabulková mléčná, případně hořká čokoláda s krystalizovanými lupínky fialky. Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů crollio a trinitario. Obsah kakaové sušiny 39% mléčná čokoláda.SloženíMléčná čokoládakakaová hmotacukr, kakaové másloplnotučnésušené mléko, krystalizované lupínkyemulgátor: sójový lecitinpřírodnívanilkaKakaová sušina v mléčné čokoládě nejméně 39%.

Doplňující informacebalení:
Tabulková čokoláda s motivem kakaovníkuz druhé strany posypanápřísadami je zabalena v krabičce z metalického kartonu.


Rozměry:120x145x5mm
Hmotnost:70g
Trvanlivost:8 měsíců
s květy fialky.jpg

LÁMANÁ ČOKOLÁDA S OVOCEM HOŘKÁ I MLÉČNÁ

Lámána čokoláda se sušeným ovocem

Lámána čokoláda mléčná a hořká odlita do tenkých plátků s přísadami. Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů crollio a trinitario. Obsah kakaové sušiny 39%. mléčná a 72% hořká čokoláda.

Složení

Kakaová hmotacukr, kakaové máslosušené mlékosójový lecitin,kakaové sušiny nejméně 70% hořká čokoláda39% mléčná čokoláda.Přísadybrusinkymaliny, jahodypomerančkvět fialkykvět šeříkukvět růželístek máty peprné.

Doplňující informace

přísady:
Brusinky, malinyjahodypomerančkvět fialkykvět šeříkukvět růže,lístek máty peprné


balení:
Jednodílná krabička z přírodního kartonu


Rozměry:140x140x50mm
Hmotnost:250g
Trvanlivost:8 měsíců


lamana_mix250.jpg






  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |