Bedýnky do domu
destilace.jpg

Kosher kvalitní pálenky z Bohdanče - limitovaná ruční výroba

Kosher kvalitní pálenky z Bohdanče - limitovaná ruční výroba

 Přes 10 let již vyrábíme výhradně přírodní pálenky, nejvyšší kvality, vytříbené chutě a vyváženého aroma bez průmyslově vyráběného lihu a umělých přísad.

Suroviny získáváme z vlastních sadů a od osvědčených pěstitelů. Spojujeme tradiční postupy spolu s vyspělou technologií a nejpřísnějšími hygienickými a bezpečnostními zásadami EU. Bohdanečská palírna zajišťuje: ovocný lihovar, pěstitelské pálení, výkup ovoce a nově moštárnu.

V roce 2011 prošla palírna modernizací svých technologií, používáme dvě jednokotlové jednotky. Během celého procesu výroby od zpracování ovoce, kvašení, pálení a staření pečlivě kontrolujeme každý postup. Ovocné destiláty pálíme na 45% (dle přání zákazníka). Původní řadu destilátů od slivovice, hruškovice, jablkovice až po destilát z piva je rozšířena o přírodní likéry a medovinu. Naše destiláty nesou certifikát Kosher.

Jablkovice 0,5 l,  45% alc.

Intenzivní ovocný destilát, který svou svěží a výraznou chutí probudí všechny vaše smysly. Oblíbíte si pro intenzivní vůni, čistou chuť a vytrvalost jablečného dozvuku. Vhodná pro každou příležitost.
POPIS

Dobře vyzrálá a aromatická jablka vynikajících odrůd jsou základem pro výrobu pravého jablečného destilátu - jablkovice. K dosažení toho nejlepšího výsledku je potřeba zpracovat naprosto zdravé plody bez hniloby či plísně. Ušlechtilý destilát nesnese spěch - rozdrcená a rozemletá jablka necháme pozvolna a dlouho, až čtyři měsíce, kvasit při nižších teplotách. Nenecháme ji při tom zoxidovat, protože víme, že by to bylo jablkovici na újmu. Vlastní destilaci pak provádíme co nejšetrněji, aby naší jablkovici zůstala zachována její vůně i vysoká kvalita.

Hruškovice 0,5l 45%

Hruškoviice nádherné vůně a lahodné chuti je ušlechtilým destilátem, pro který vybíráme krásně zralé, sladké hrušky.

Doporučujeme pro zvláštní okamžiky a příležitosti.
POPIS
Destiláty z hrušek se vyznačují brilantním aroma a výbornou chutí. Je jen málo darů zahrady, jenž by byly pro výrobu ušlechtilého ovocného destilátu vhodnější než krásně zralé, sladké hrušky. Pro hruškovici nádherné vůně a lahodné chuti zpracováváme nejlépe přezrálé hrušky, obsahující množství šťávy a málo kyselin. Po umytí je nastrouháme a necháme za přidání ušlechtilých kvasinek a živných solí vykvasit. Dbáme na pomalou destilaci, prováděnou s jemností a citem.

Slivovice 0,5 l, 45% alc.

Věhlas pravé slivovice daleko přesahuje hranice naší země, dalo by se říci, že je českým národním nápojem, receptem na nemoci i lékem pro prevenci.
Neváhejte a ochutnejte tento proslulý nápoj - charakteristický svou chutí a vůní.
POPIS
Věhlas pravé slivovice daleko přesahuje hranice naší země, dalo by se říci, že je českým národním nápojem, receptem na nemoci i lékem pro prevenci. S výrobou tohoto lahodného destilátu máme ty nejlepší zkušenosti. Používáme švestky z vlastních, dobře pěstovaných a ošetřovaných stromů, rostlých ve vhodných klimatických a půdních podmínkách. Podle osvědčených zkušeností zpracováváme plody zralé až přezrálé, ideálně i přešlé prvními mrazíky, jež zvyšují obsah zkvasitelných cukrů. Po 8 až 12 týdnech kvašení přistupujeme k samotné destilaci. Takto vzniká proslulý nápoj s jeho charakteristickou chutí a vůní.

Třešňovice 0,5 l, 45% alc.

Třešňovici můžeme nazývat specialitou mezi ovocnými pálenkami. Při chutnání tohoto destilátu se vám vybaví zralé a sladké ovoce sklízené v nejteplejším období roku. Oblíbený nápoj pro speciální příležitosti.
POPIS

Třešňovice i višňovice jsou opravdovou specialitou mezi ovocnými pálenkami. Rodí se z třešní a višní sklízených v průběhu nejteplejšího období roku. Plody musejí být co nejzralejší a nejsladší, zbavené stopek, které by mohly destiláty ovlivnit trpkou chutí obsažených tříslovin. Vlastní kvašení probíhá velmi rychle a netrvá déle než tři týdny. Destilace probíhá obzvláště opatrně a šetrně, aby nenarušila velmi jemné, charakteristické aroma tohoto letního ovoce.

Višňovice 0,5 l, 45% alc.

Višňovici můžeme nazývat specialitou mezi ovocnými pálenkami. Při chutnání tohoto destilátu se vám vybaví zralé a sladké ovoce sklízené v nejteplejším období roku. Oblíbený nápoj pro speciální příležitosti.
POPIS

Višňovice i třešňovice višňovice jsou opravdovou specialitou mezi ovocnými pálenkami. Rodí se z třešní a višní sklízených v průběhu nejteplejšího období roku. Plody musejí být co nejzralejší a nejsladší, zbavené stopek, které by mohly destiláty ovlivnit trpkou chutí obsažených tříslovin. Vlastní kvašení probíhá velmi rychle a netrvá déle než tři týdny. Destilace probíhá obzvláště opatrně a šetrně, aby nenarušila velmi jemné, charakteristické aroma tohoto letního ovoce.

Meruňkovice 0,5 l, 45% alc.

Intenzivní vůně a plná chuť pochází z meruněk, které se sbírají ve své plné zralosti. Meruňkovici můžeme doporučit jako vynikající aperitiv.

POPIS
Dlouholetá tradice praví, že právě z lahodných meruněk se dá v našich krajích vyrobit vůbec ten nejlepší a nejjemnější ovocný destilát. I my známe tajemství výroby dokonalé meruňkovice, ukryté v těch nejlepších odrůdách nejvyšší jakosti bez jakéhokoliv kazu, a řídíme se jím. Typické jemné meruňkové aroma je při kvašení a destilaci velmi citlivé, proto bedlivě dbáme na to, aby naše meruňkovice během výroby nedostala žádnou nežádoucí příchuť.

Pivní pálenka 0,5 l, 45% alc.

Rádi pijete pivo a zajímá vás jak chutná pivovice? Máte jedinečnou příležitost! Pivní pálenka vás překvapí svou jemnou chutí, chlebová chuť pivní pěny na vás bude čekat na konci degustace. Nechte se překvapit! 
POPIS

Základem pivní pálenky, která si rychle získává nové a nové příznivce, je nejoblíbenější český nápoj - pivo. Destilací čerstvého piva vzniká konzumenty vysoce ceněný 45% destilát, který se vyznačuje nejen vůní a příchutí sladu, ale i exkluzivitou a neobvyklostí. Tento nápoj je velice oblíben v německy mluvících zemích jako BIER BRANDY. V Čechách této pálence přichází na chuť stále více zákazníků.

Doplňující obrázky

kosher certifikat pálenky.jpg
sklep-2.jpg



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |