Bedýnky do domu
argital-cistici-mleko-pro-deti_1.jpg

Hypoalergenní čistící mléko

Jedinečná BIO kosmetika pro děti zajistí komplexní nejjemnější péči o dětskou pleť a vlásky. 

Dětská kosmetika Argital v BIO kvalitě se zeleným jílem a hojivou violkou trojbarevnou je velmi účinná proti opruzeninám. Čisticí pleťové mléko, krém na opruzeniny, dětský pudr a tělový a vlasový dětský šampon. 



100% přírodní přípravky, neobsahují syntetické konzervační látky, parfémy, barviva, parabeny, minerální oleje nebo ropné deriváty, GMO. Nejsou testovány na zvířatech a nejsou ošetřeny ionizovaným zářením. Výrobky prošly testy dráždivosti a snášenlivosti dětskou pokožkou.

Účinky

Ochranné čisticí mléko pro děti je díky svým zklidňujícím účinkům vhodné k čištění pleti miminek a dětí i v případech těžkých opruzenin z plínek. K dětské pokožce je velice šetrný.


Použití
K očištění pokožky miminek a batolat.

Balení: 150 ml

Certifikace: BDIH, ICEA
100% z celkového složení je přírodního původu.
 
Výrobek není testován na zvířatech. 
Neobsahuje syntetické konzervační látky, vůně, barvy, minerální oleje a GMO.
Negativní náplasťový test a test dráždivosti.


Složení
Violkový extrakt působí proti opruzeninám. Heřmánkový a měsíčkový extrakt pleť zklidňují. Olivový a mandlový olej pleť konejší. Gel ze zeleného jílu pokožku čistí a chrání. Esenciální olej ze santálu chrání a propůjčuje mléku svou vůni. Pramenitá voda ji hydratuje. Bez alergenů a konzervantů.

INCI:
Aqua - Polyglyceryl-6-distearate1 - Olea europaea oil - Alcohol - Viola tricolor extract - Prunus amygdalus dulcis oil - Calendula officinalis extract - Chamomilla recutita extract - Solum fullonum - Santalum album oil.

1 Emulgátory jsou získané homogenizací vody a oleje.



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |