
Hotové jídlo Záhorácký závitek se zelím a česnekem
Složení: vepřové maso (23 %), pitná voda, zelí kysané, bezlepková mouka ( kukuřičná mouka, rýžová mouka), špek, sluneč. olej, česnek, cibule, cukr, sůl, pepř, kmín
Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za obč. míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikr. troubě cca 2 minuty. Lze také vložít sáček do horké vody na cca 8 min.
Průměrné výživové hodnoty: 690 kJ na 100g , 2070 kJ na 1 porci
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost 24 měsíců