Bedýnky do domu
Španělský ptáček 2 porce.jpg

Hotové jídlo Španělský ptáček

Podrobnosti a parametry

TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný
vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv

Klasický český pokrm, který vyžaduje velmi složitou přípravu a mnoho použitých surovin. Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, sterilovanou okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Omáčka je připravena na cibulovém základu. Španělský ptáček je vhodné podávat s rýží, těstovinou, houskovým knedlíkem i pečivem.

Složení: hovězí maso zadní (21%), pitná voda, cibule, sterilované okurky (okurky, voda pitná, sůl, ocet kvasný lihový, estragonové aroma, barvivo karamel, hořčičné semínko, přírodní aroma, sacharin), slunečnicový olej, mouka bezlepková ( kukuřičná mouka, rýžová mouka), vejce, špek, hořčice (voda, hořčičné semínko, ocet, cukr, sůl, barvivo tartrazine, barvivo sunset yellow, výtažek koření), sůl, pepř mletý
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje hořčici, vejce

Způsob přípravy:
Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni
cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost 24 měsíců.
A/ Výživové hodnoty na 100 g
Bílkoviny 8,8 g
Energetická hodnota 452 kJ
Sacharidy 5,4 g
Tuky 5,7 g
 

Více o produktu zde...

Doplňující obrázky

Španělský ptáček.jpg



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |