
Hotové jídlo Kuře na paprice
Podrobnosti a parametry
TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO - hotový pokrm sterilovaný
vyrobeno bez přídavných konzervačních látek a barviv
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zahuštěná mlékem a moukou a zjemněná smetanou. Jako přílohu doporučujeme těstoviny nebo bílé pečivo. Kuřecí maso na paprice je vděčné jídlo chatařů a chalupářů, neboť nevyžaduje ani náročnou přílohu a chutná všem.
Složení: kuřecí maso (21%), mléko, smetana, pitná voda, cibule, slunečnicový olej, mouka pšeničná, sůl, paprika mletá
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen laktózu, lupinu
Způsob přípravy:
Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni
cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 3 minuty. Jídlo lze také ohřát ve vodní lázni cca 10 minut.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1 až 29 °C
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost 24 měsíců.
A/ Výživové hodnoty na 100 g
Bílkoviny 5,7 g
Energetická hodnota 407 kJ
Sacharidy 5,6 g
Tuky 5,8 g