Bedýnky do domu
marlenka medová.jpg

Domácí medovník marlenka bez chemie

Domácí medovník marlenka bez chemie

Klasický medový dort MARLENKA® je vyroben bez použití konzervačních látek a umělých barviv. Díky svému složení nese jako jediný dort v České republice označení NATURAL PRODUCT. 

Díky velikosti krabici, která je jen o málo větší než samotný dort, nedochází k velkému pohybu dortu. Navíc je krabice zabalena v ochranném obalu, takže i poškození krabice je minimální.

Za několikaletý provoz e-shopu nemáme od zákazníků hlášeny problémy s transportem a to i většího počtu kusů včetně transportu plastové dózy, která je na transport křehčí.

Dort díky medu a jedinečné technologii vydrží:

75 dní - při teplotě od 8 - 25°C

6 měsíců - při skladování při teplotě do 8°C

12 měsíců - při zmražení na -15°C

Hmotnost Marlenky je 800g  

K výrobě medové pochoutky jsou použity pečlivě vybrané, ty nejkvalitnější suroviny. Díky tomu medové dorty MARLENKA®neobsahují žádné konzervační látky ani chemická barviva a jako jediný dort v České republice nesou označení NATURAL PRODUCT.

 

Medové dorty MARLENKA® jsou mezi zákazníky stále oblíbenější, a tak roste i kapacita výroby. Počáteční měsíční produkce se pohybovala ve stovkách kusů, na konci roku 2008 už přesahuje100 000 ks upečených dortů za měsíc a ve společnosti pracuje téměř 200 zaměstnaců v nepřetržitém provozu.

 

Abychom uspokojili rostoucí poptávku našich zákazníků, zvýšili úroveň hygienických standardů a zároveň nepřišli o kouzlo "domácí" výroby, rozhodli jsme se pro investici do moderního provozu.  



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |