Bedýnky do domu
argital-sampon-mleko-pro-deti.jpg

Dětský hypoalergenní sprchový šampon

Jedinečná BIO kosmetika pro děti zajistí komplexní nejjemnější péči o dětskou pleť a vlásky. 

Dětská kosmetika Argital v BIO kvalitě se zeleným jílem a hojivou violkou trojbarevnou je velmi účinná proti opruzeninám. Čisticí pleťové mléko, krém na opruzeniny, dětský pudr a tělový a vlasový dětský šampon. 



100% přírodní přípravky, neobsahují syntetické konzervační látky, parfémy, barviva, parabeny, minerální oleje nebo ropné deriváty, GMO. Nejsou testovány na zvířatech a nejsou ošetřeny ionizovaným zářením. Výrobky prošly testy dráždivosti a snášenlivosti dětskou pokožkou.

Účinky

Rostlinný šampon pro malé děti obsahuje velice jemné a nedráždivé pěnivé složky z kokosových a rýžových bílkovin a je tak ideálním šamponem pro mytí dětské pokožky i vlásků.


Použití
Na mytí těla a vlásků dětí a miminek.


Balení:  50 ml


Certifikace: BDIH, ICEA
100% z celkového složení je přírodního původu. 
Výrobek není testován na zvířatech. 
Neobsahuje syntetické konzervační látky, vůně, barvy, minerální oleje a GMO.
Negativní test dráždivosti.


Složení
Arnikový extrakt a esenciální olej ze santálu ochraňují pokožku spolu s gelem ze zeleného jílu, který má též čisticí schopnosti. Pramenitá voda pleť zvlhčuje. Extrakt z měsíčku ji zklidňuje. Šampon neobsahuje alergeny a konzervanty a je prověřen negativním testem dráždivosti.

INCI:
Aqua - Aqua/Sodium Cocoyl Glutamate/Potassium Cocoyl Rice Amino Acids - Alcohol - Calendula officinalis extract - Arnica Montana Extract - Solum fullonum - Santalum album oil - Xanthan Gum1. 

1 Xanthan Gum je guma přírodního původu.



  Webové stránky vytvořil DUOWEB.cz
Copyright   |
Ochrana osobních údajů   |