Podobné téma

Čerstvé těstoviny bez chemie
Čerstvé těstoviny bez chemie dle tradičních receptur
Jak vařit Čerstvou Pastu?
Čerstvá Pasta je uvařená rychle a po slití vody vyžaduje okamžitou péči a pokud možno i servírování. Připravte si směs vždy předem!
Před vařením je potřeba pastu načechrat a rozvinout. Nikdy ji do vody nedávejte kompaktní, natož slepený těžký blok.
Do většího hrnce s dostatečným množstvím vroucí osolené vody vložte těstoviny, přiklopte pokličkou, počkejte na var, odklopte a vařte dvě minuty. Po dvou minutách slijte z těstovin všechnu vodu a přimíchejte připravenou směs (Doba vaření těstovin záleží na různých faktorech jako jsou teplota a množství vody či velikost a tvar těstovin). K perfektnímu výsledku, ale určitě dojdete :-).