BIO JARNÍ CIBULKA OD ZDRAVÍČKA
Podívejte se, odkud také pochází vaše BIO mladá cibulka Zde...
Jarní cibulka
pomáhá při metabolismu glukózy, zvyšuje sekreci inzulínu a brání jeho rozkladu. Výzkumem bylo prokázáno, že čím víc cibule sníte, tím víc se sníží koncentrace cukru v krvi, ale příznivé účinky jsou pozorovány již v množství, které je běžnou součástí stravy.
Mladá cibulka je široce užívaná především v kulinářství jako koření. Z lékařského hlediska je její hlavní užití při nechutenství, arterioskleróze, potížích zažívaní, vysokém krevním tlaku, zánětech ústní dutiny a hltanu , sirnaté sloučeniny působí bakteriostaticky a obsažené flavonoidy protizánětlivě. V lidovém léčitelství je ve výčtu ještě astma, zánět močového měchýře, nepravidelnost v menstruaci, cukrovka a bodnutí hmyzem.